Vulcan Odense

Smedekoret

Tilmeld EL til Fynsk Support

Hej sangere.
Vil du være med til at støtte sangkoret med 2 øre pr kw af dit el-forbrug kan du ringe til nedenstående nummer  FYNSK SUPPORT og så tilmelde dig ved at oplyse at du ønsker at støtte Smedekoret vulcanodense. Det er gratis og koster ikke forbrugeren en eneste øre. Du kan også klikke på dette link:
Velkommen til Energi Fyn | Dit lokale energiselskab på Fyn

og scrolle ned til det lille vindue EL med PH lampen og klikke på billedet og scrolle ned til "support el" og udfylde den formular der er lagt ind.

Paw Jakobsen
Salgskonsulent

Telefon:    +45 63 17 19 00
Direkte:    +45 63 17 26 64
Mobil:       +45 40 13 17 41
Energi Fyn, Sanderumvej 16
5250 Odense SV - www.energifyn.dk

  

 

Nyheder

Ny hjemmeside

9-02-2017. 

Besøgende:

1-10-2022 - 312624.

Siden opdateres løbende.

 

VULCAN SØGER SANGERE

Vi øver Tirsdag fra kl. 19:00 til 21:00 i Smedenes hus,

Østerbæksvej 92, 5230 Odense M. 

Kig ind og bliv en del af fællesskabet.

Se menupunktet. OPRÅB...

 

 Det er en god idé at kigge de enkelte menuer igennem med jævne mellemrum, da der til stadighed vil blive lagt nyt ind under de forskellige "menupunkter" , især er det en god idé at checke "Koncerter" og "For medlemmer" men også prøve at se under vores sponsorer i venstre kolonne, vores sponsorer støtter os, så vi anbefaler vores mange følgere at støtte dem...

 Allan Lykke


Ulf Starup

Dirigent og Korleder for Vulcan koret.

Pianist, dirigent, basunist, komponist. Uddannet på Løgumkloster Kirkemusikskole i orgel og modtaget privat klaverundervisning hos Gitte Greve, Povl Lumby og Erik Starup. Har undervist på bl.a. FORA 1748 og Paarup Aftenskole i 22 år. Underviser pt på Paarup Aftenskole i klaver samt dirigent i 3 kor. Udøvende musiker. Pianist bl.a. Bogense Sommercabaret, HCA-cabareten, og Krogager-cabareterne. Akkompagneret bl.a. Kim Hammelsvang Henriksen, Randi Winther og Thomas Eje. Ligeledes fast pianist på Odensekoret. Basunist pt. i salsaorkestret “Grupo Corazon”. Basunist pt. i salsaorkestret “Grupo Corazon”.Komponerer lydkulisser til meditation og egen musik.