Vulcan Odense

Smedekoret

Smedekoret Vulcan søger nye sangere

Smedekoret Vulcan søger til stadighed nye sangere (også piger der kan synge en Tenorstemme)-så har du/i lyst til at bruge et par timer om ugen skal du være så hjertelig velkommen. Vi er et af Odenses ældste 4 stemmige herrekor som siden 1905 har værnet om den Danske sangskat og andre gode sange. Vi øver hver Tirsdag i Smedenes hus på Østerbæksvej 92 5230 Odense M fra kl: 19:00-21:00.
Vi har en meget dygtig korleder- organist Ulf Starup (læs hans dossier på forsiden) som sammen med koret sammensætter repertuiret til et meget alsidigt program til koret. Du behøver ikke at have nodekendskab, det vigtigste er at du kan lide at synge, så skal vi nok lære dig resten.
Har du lyst til at være med i vores kor og gode fællesskab uanset din alder, så kontakt os her på hjemmesiden -eller bare kig ud til os i Smedenes hus, på Østerbæksvej 92, 5230 Odense M Tirsdag fra kl: 19:00 - 21:00 -du skal være så hjertelig VELKOMMEN...
Den første måned er gratis -kontingentet er pt. 100 kr. pr. måned.
 
Klode

Nyheder

Ny hjemmeside

9-02-2017. 

Besøgende:

1-10-2022 - 312624.

Siden opdateres løbende.

 

VULCAN SØGER SANGERE

Vi øver Tirsdag fra kl. 19:00 til 21:00 i Smedenes hus,

Østerbæksvej 92, 5230 Odense M. 

Kig ind og bliv en del af fællesskabet.

Se menupunktet. OPRÅB...

 

 Det er en god idé at kigge de enkelte menuer igennem med jævne mellemrum, da der til stadighed vil blive lagt nyt ind under de forskellige "menupunkter" , især er det en god idé at checke "Koncerter" og "For medlemmer" men også prøve at se under vores sponsorer i venstre kolonne, vores sponsorer støtter os, så vi anbefaler vores mange følgere at støtte dem...

 Allan Lykke


Ulf Starup

Dirigent og Korleder for Vulcan koret.

Pianist, dirigent, basunist, komponist. Uddannet på Løgumkloster Kirkemusikskole i orgel og modtaget privat klaverundervisning hos Gitte Greve, Povl Lumby og Erik Starup. Har undervist på bl.a. FORA 1748 og Paarup Aftenskole i 22 år. Underviser pt på Paarup Aftenskole i klaver samt dirigent i 3 kor. Udøvende musiker. Pianist bl.a. Bogense Sommercabaret, HCA-cabareten, og Krogager-cabareterne. Akkompagneret bl.a. Kim Hammelsvang Henriksen, Randi Winther og Thomas Eje. Ligeledes fast pianist på Odensekoret. Basunist pt. i salsaorkestret “Grupo Corazon”. Basunist pt. i salsaorkestret “Grupo Corazon”.Komponerer lydkulisser til meditation og egen musik.