Vulcan Odense

Smedekoret

Metalsangerstævne den 13. Maj 2023

Det er besluttet at VULCAN IKKE deltager  i dette arrangement...

Hej Sangere.

Der er kommet indbydelse til Metalsangerstævne den 13. Maj 2023 i Helsingør fra Mandskoret Hamlet i Helsingør som arrangør.

Jeg vil gerne bede jer læse indbydelsen grundigt igennem og tage stilling til om du ønsker at deltage.

Bestyrelsen synes det er en kostbar affære og der bliver meget transport fra Kronborg til Helsingborg, hvor festen skal holdes om aftenen og hvor hotellet for overnatning også ligger.

Bestyrelsen vil gerne bede jer om at vi får at vide senest tirsdag den 20 April hvor mange der er interesseret.
Vi er jo som bekendt ikke så mange i koret for nuværende, så melder en 2-3 stykker fra, er vi ikke i stand til at gennemføre et sådan arrangement.

f/Vulcan
Allan Lykke

For at læse indbydelsen, klik på nedenstående LINK:

Metalsangerstævne den 13. Maj 2023

Nyheder

Ny hjemmeside

9-02-2017. 

Besøgende:

01-03-2022 - 295.517
(Gennemsnit måned 4925)

Siden opdateres løbende.

 

VULCAN SØGER SANGERE

Vi øver Tirsdag fra kl. 19:00 til 21:00 i Smedenes hus,

Østerbæksvej 92, 5230 Odense M. 

Kig ind og bliv en del af fællesskabet.

Se menupunktet. OPRÅB...

 

 Det er en god idé at kigge de enkelte menuer igennem med jævne mellemrum, da der til stadighed vil blive lagt nyt ind under de forskellige "menupunkter" , især er det en god idé at checke "Koncerter" og "For medlemmer" men også prøve at se under vores sponsorer i venstre kolonne, vores sponsorer støtter os, så vi anbefaler vores mange følgere at støtte dem...

 Allan Lykke


Ulf Starup

Dirigent og Korleder for Vulcan koret.

Pianist, dirigent, basunist, komponist. Uddannet på Løgumkloster Kirkemusikskole i orgel og modtaget privat klaverundervisning hos Gitte Greve, Povl Lumby og Erik Starup. Har undervist på bl.a. FORA 1748 og Paarup Aftenskole i 22 år. Underviser pt på Paarup Aftenskole i klaver samt dirigent i 3 kor. Udøvende musiker. Pianist bl.a. Bogense Sommercabaret, HCA-cabareten, og Krogager-cabareterne. Akkompagneret bl.a. Kim Hammelsvang Henriksen, Randi Winther og Thomas Eje. Ligeledes fast pianist på Odensekoret. Basunist pt. i salsaorkestret “Grupo Corazon”. Basunist pt. i salsaorkestret “Grupo Corazon”.Komponerer lydkulisser til meditation og egen musik.