Back to Top
 
 
 

Folketshus
Vulcankorets historie 1905-2013.

Den 8. december 1905 indbød nogle mennesker gennem "Fyns Demokrat" nogle smede og maskinarbejdere til at møde op på "Folkets hus" i Odense (se billede), med det formål at oprette et sangkor. Der mødte ca. 20 interesserede, og der nedsattes et udvalg som skulle arbejde videre med sagen. Efter at udvalget havde udarbejdet et lovforslag, indkaldtes der til en stiftende generalforsamling den 12. december 1905, hvor man vedtog at starte koret under navnet "REGULATOREN". (Klik på billedet eller her for læs mere).


nyheder

Ny hjemmeside

09-02-2017 - Besøg Feb. 2024 - 229.006

Siden opdateres løbende.


 

Ny Korleder

Koret har fået ny korleder 9 januar 2024.

Karen Møller Jensen

Billede kommer snart her....


VULCAN SØGER SANGERE

Vi øver Tirsdag fra kl. 19:00 til 21:00 i Smedenes hus,

Østerbæksvej 92, 5230 Odense M.

Kig ind og bliv en del af fællesskabet.

Eller klik her: Vulcan søger nye sangere


Ny hjemmeside

Vi er ved at oprette en ny og mere tidssvarende hjemmeside med nye muligheder for både administrator og brugere. Siden bliver publiceret så snart vi er klar med den!

Webansvarlig

Allan LykkeVulcan koret

Foto GalleriFoto Galleri

Video GalleriVideo Galleri

Sang påvirker os alle!

Sang og musik påvirker os bådefysiologisk, hormonelt og mentalt. Og det er blandt amatør sangere forskerne finder de største sundhedsmæssige effekter.Når vi synger stiger udskillelsen af kroppens velværehormoner oxytocin og endorfiner, mens der forekommer reducerede niveauer af stresshormonet cortisol. Dette kan forklare sangens beroligende og næsten antidepressive virkning.

Nye sangere søges!

Smedekoret Vulcan søger til stadighed nye sangere (også piger der kan synge en Tenorstemme) -så har du/i lyst til at bruge et par timer om ugen skal du være så hjertelig velkommen. Vi er et af Odenses ældste 4 stemmene herrekor som siden 1905 har værnet om den Danske sangskat og andre gode sange. Vi øver hver tirsdag i Smedenes hus på Østerbæksvej 92 5230 Odense M fra kl. 19:00-21:00.

Vi har en meget dygtig korleder Karen Møller Jensen som sammen med koret sammensætter repertoiret til et meget alsidigt program til koret. Du behøver ikke at have nodekendskab, det vigtigste er, at du kan lide at synge, så skal vi nok lære dig resten.

Har du lyst til at være med i vores kor og gode fællesskab uanset din alder, så kontakt os her på hjemmesiden -eller bare kig ud til os i Smedenes hus, på Østerbæksvej 92, 5230 Odense M, tirsdag fra kl. 19:00 - 21:00 -du skal være så hjertelig VELKOMMEN...

Den første måned er gratis -kontingentet er pt. 100 kr. pr. måned.


DM

Klik på Billedet for Hjemmesiden!

I Dansk Metal arbejder vi for at sikre vores medlemmer et

godt arbejdsliv – hele livet: Helt fra begyndelsen på erhvervsskolen til man som senior trækker sig tilbage. Vores fokus er at forbedre vores medlemmers løn- og arbejdsvilkår og hjælpe ledige tilbage i job.

Uglernes verdenKlik på Billedet for Hjemmeside!

Vi inviterer jer til vores unikke og fantastiske ugleture, der varer omkring 2 1/2 time. Turen starter i haven, hvor vi gennemgår alle vores ugler for jer. Vi vil dele viden om ugler generelt, deres sanser og evner, og fortælle om hver enkelt af vores uglearter. Vi har 27 ugler – 13 forskellige arter – og når vi har set dem alle, kan I vælge en af vores 9 tamme ugler til en unik tur i skoven, hvor I kan have uglen siddende på armen.

Fyns SupportKlik på Billedet for Hjemmeside!

Hos Energi Fyn støtter vi det fynske kultur- og idrætsliv, når du køber el eller naturgas hos os. Vi kalder det FynskSupport, som er en sponsorordning, hvor du kan vælge mellem mere end 600 klubber og foreninger på Fyn, der har brug for vores støtte.

Det koster dig ikke ekstra - Energi Fyn betaler.

Stepnote - din vej ind i musikken!

Stepnotes hjemmeside!

Vi har kontor på Nørrebro i København, lige ved søerne og lager i Sønderjylland hos vores gode partner Pick and Pack Aps, som håndterer al pluk og pak for os, således, leveringer kører hurtigt og præcist og med så lille fejl margin som muligt.

Vi er vilde med musik og synger og spiller selv på livet løs :-)

God fornøjelse med besøget og tøv endelig ikke med at kontakte os for hjælp og assistance!